Soita meille 0400 598 338 tai tule käymään!

Kino-Huovi on hyvä paikka järjestää erilainen ja mieleenpainuva yksityistilaisuus, elokuvateatteristamme kuoriutuu hieno juhlatila.

Teatteri on myös oivallinen kokoustila äänentoistolaitteineen.

Kino-Huovi on elokuvateatteri, jonne kelpaa tulla elämykselliseen elokuvailtaan vähän kauempaakin. Kino-Huovi tarjoaa elokuvien lisäksi myös tilavuokrapalvelua. Vuokraamme teatterintiloja erilaisiin tilaisuuksiin. Kino-Huovissa mikä tahansa yksityistilaisuus saa ihan uuden ja erilaisen tunnelman.

Tervetuloa viihtymään!

Elokuvateatteri

Elokuvateatteri Kino-Huovi on idyllinen paikka rentoutumiselle elokuvien parissa yksin, parin kanssa tai koko perheen voimin. Teatterissa on 158 istumapaikkaa ja kuvan- ja äänentoisto on täysin modernisoitu. Katso etusivulta vaihtuva elokuvatarjonta sekä lisätietoja historiallisen teatterimme vaiheista!

Yksityistilaisuus

Elokuvateatterin tilat tarjoavat mahdollisuuden hieman erilaisempaan juhlaympäristöön, esimerkiksi hää- tai syntymäpäiväjuhlaan elokuvateemalla. Kino-Huovi on upea ja erilainen juhlatila, jossa voit järjestää juhlien lisäksi erilaisia edustus- ja kokoustilaisuuksia. Tilaisuuksia järjestettäessä meillä toimivat C-oikeudet. Kino-Huovi on ominaisuuksiltaan hyvä kokoustila, meillä on hyvät äänen- ja kuvantoistolaitteistot.

Tiloja on vuokrattu mm. jääkiekon MM-kisojen aikoihin, jolloin valkokankaalta on katsottu jääkiekkoa. Tiloissa on ollut päätähuimaava tunnelma.

Yhteystiedot

Kino-Huovi
Harjavallankatu 33
29200 HARJAVALTA
Puh. 0400 598 338
posti@kinohuovi.fi

Harjavallankatu 33, HARJAVALTA